annonse

Effektive Sortland

Fotball
Fotball: Lise Olsen scoret Sortlands første mål i kampen mot Leknes søndag. (Foto: Roger Vagle)

Sortlands damelag var effektive og scoret fire mål i løpet av en timinuttersperiode i andre omgang. Da hadde gjestene fra Leknes for lengst gitt opp håpet om å ta med seg poeng hjem.

Roger Vagle

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter at Lise Olsen hadde gitt hjemmelaget ledelsen etter 10 minutters spill. Leknesspiller Julianne Eide får fulltreff etter 22 minutter og utligner på et flott langskudd. Men derfra og ut dominerte hjemmelaget.

62 minutter er spilt når Caminda Olsen sender hjemmelaget i ledelsen etter en dødball. Julie Voktor Pedersen øker til 3-1 etter 65 minutter og Lotte Hokland setter inn 4-1, etter 68 minutter.

Corner og mål

Hanne Kaspersen er tilbake på damelaget, og ville ikke være noe dårligere, og tegnet seg på scoringslisten etter å ha satt en corner rett i mål, og da var det spilt 73 minutter.

Dominerer banespillet

– Vi starter kampen veldig bra, og dominerer banespillet, men så faller vi litt sammen når de får utligningen, forteller trener Marius Jørgensen.

I pausen bestemmer Sortland seg for å starte andre omgangen, på samme måte som de startet første. – Vi regnet med at vist vi kjører på så ville målene komme etter hvert. Selv om vi stanger litt og er litt unøyaktig i starten av andre omgang, så er vi gode etter at vi får 2-1, da er vi veldig effektive foran mål resten av kampen, og når vi vinner med såpass mange mål, kan vi ikke være annet en fornøyd forteller Jørgensen.

Spennende tropp

Jørgensen disponerer en stor og bred stall med unge lovende fotballspillere, der   konkurransen er hard for å komme med i startoppstillinga. Dette lover godt for fremtiden, mener Jørgensen.

– Er vi heldige og klarer å beholde mesteparten av disse spillerne, kan dette være starten på noe stort. Vi må være forberedt på å miste noen som skal på skole, men jeg håper vi klarer å fylle på og få kontinuitet i spillet og at de yngste som kommer til tar ansvar. Får vi til det, kan dette bli artig, mener treneren.

annonse