annonse

Emilie og Nemine er siget i 1. divisjon

Scorer mål
Scorer mål: Emilie Dahl fra Stokmarknes har funnet veien til nettmaskene også denne sesongen for 1. divisjonslaget Medkila. Hun har scoret mål i de to siste seriekampene - som begge er endt med seier. (Foto: Medkila IL 1. divisjon damer)
Forsterkning
Forsterkning: Nemine Elise Steffensen fra Myre har blitt en nyttig tilvekst for 1. divisjonsklubben Medkila. Hun har spilt alle seriekampene hittil i sesongen, i tillegg til cupkamp mot Tromsø. (Foto: Privat)

HADSEL/ØKSNES: Emilie Dahl fra Stokmarknes og Nemine Elise Steffensen fra Myre spiller på et Medkila-lag som er i siget i fotballens 1. divisjon.

Per-Einar Johannessen

Etter uavgjort mot Kaupanger hjemme i første serierunde og deretter 1-0 tap borte mot Grand Bodø, er det blitt 3-2 seier hjemme mot Nanset og i dag søndag ble det en ny seier (1-2) mot Snøgg på Notodden kunstgress.

Emilie Dahl, som har spilt de tre siste 1. divisjonskampene for Medkila denne sesongen, kom på scoringslisten både mot Nanset og Snøgg.

Nemine Elise Steffensen scoret også mot Nanset. Hun har spilt alle fire 1. divisjonskamper i år, i tillegg til cupkampen 1. mai mot Tromsø IL som ble vunnet 6-1.

Mer å gå på

- De to siste kampene har vært bra. Vi har fått resultatene og poengene vi ønsket oss. Spillemessig tror jeg nok hele laget føler at vi har mer å gå på, men det er typisk i starten av sesongen at ikke alt klaffer helt. Men vi har framgang for hver kamp, og det tar vi med oss videre, forteller Emilie Dahl.

Selv har hun fått store deler av oppkjøringen spolert på grunn av skade.

- Jeg er fortsatt ikke helt i form. Jeg vet jeg har mer å gå på, men løpskapasiteten er ikke så bra. Hvis jeg får trent fotball regelmessig framover nå, så kommer det seg fort, forteller Dahl.

- To mål på de to siste kampene er ikke så verst?

- Jeg er veldig fornøyd med  to mål på de siste to kampene. Det er godt å kjenne at jeg klarer å score mål selv om treningsgrunnlaget er dårlig, sier Dahl.


Fantastisk 

Hun skryter veldig av Nemine Elise Steffensen som ble klar for Medkila IL i vinter.

-  Nemine er et helt fantastisk tilskudd til spillergruppa. Hun er et uromoment som skaper mye framover, og hun jobber steinhardt hele tiden. I tillegg er hun målfarlig, og hun kommer til å bli en veldig viktig brikke for oss framover, forteller Dahl.

Etter fire serierunder topper Øvrevoll Hosle 1. divisjon med ni poeng. Nærmest følger Hønefoss BK (8), Byåsen (7) og Medkila (7).

Nanset og Snøgg ligger på bunnen – fortsatt uten poeng.

Tabellen, resultater og terminliste 1. divisjon kvinner, fotball.

annonse