annonse

– En opptur for kretslagene

Laget
Laget: Vesterålen var godt representert på regionssamling og kretslagsturnering i Bardufoss sist helg. På bildet foran Moutaz Alzubi, Andenes IL, Håvard Christensen, Sortland IL, Vebjørn Løftingmo Walle, Sortland IL og Adrian Dreyer, Melbo IL. Bak på bildet Vilde Lyngstad, Sortland IL, Filippa Rasmussen, Melbo IL, Sigrid Miklegard, Sortland IL og Mathilde Karlsen, Melbo IL. Linnea Solvoll Laupstad fra IL Morild deltok også, men var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Privat)

SORTLAND: En rekke spillere fra Vesterålen deltok på kretslagene til Hålogaland fotballkrets (HFK) som beit godt ifra seg under ei turnering i Bardufoss.

Per-Einar Johannessen

10 spillere fra Vesterålen var tatt ut til samlingen og turneringen sist helg, og ni av dem kunne møte.

– Resultatmessig ble det en opptur med flere sterke resultat. Vi har tidligere stort sett tapt klart mot Troms fotballkrets (TFK) og Nordland fotballkrets (NFK), mens vi har knivet med Finnmark fotballkrets (FFK) om å unngå sisteplassen. Men denne gangen gikk det mye vår vei, forteller kretslagstrener Arne Olav Berg.

Selv om Hålogaland gjorde det godt i kampene, er det mye å jobbe med.

– Utviklingen av spillerne i vår krets er fortsatt for ustabilt. Vi er avhengig av at det jobbes godt i hele kretsen for at vi skal ha slagkraftige kretslag. Vi har også færre spillere å ta av. Det er ikke like mange som driver med fotball som før - og som ønsker å bli god, forteller Berg.

Resultater fra kretslagsturneringen:

HFK/NFK-TFK/FFK 3-3 og 1-1 (J 14)

HFK/NFK-TFK/FFK 0-4 og 3-3 (G 14)

HFK-FFK 2-0 (J 16)

HFK-FFK 3-1 (G 16)

HFK-TFK 3-1 (J 16)

HFK-TFK 6-0 (G 16)

annonse