annonse

Fart på Melbu

I farta
I farta: Melbos Peter Aleksander Aas gjorde en god match, og løper her opp Junkerens Lasse Haldorsen. (Foto: Idar Ovesen)
Glede
Glede: Einar Haugerud Pettersen har gjort 1-0 tidlig i kampen, og Peter Aleksander Aas (nummer 8) kommer bort for å gratulere. (Foto: Idar ovesen)
Presset mot slutten
Presset mot slutten: Melbo-forsvaret klarte å holde nullen, tross én mann i undertall de siste tyve minuttene av kampen. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Melbo fikk en etterlengtet opptur heime mot Junkeren.

Idar Ovesen

Melbo vant tredjedivisjonsoppgjøret 2-0 etter etter å ha spilt siste tyve minutt med bare ti mann.

Det begynte svært bra for heimelaget i nydelig sensommervær på Havfisk stadion. Einar Haugerud Pettersen trekker opp fra backposisjon på høyresida, og setter inn 1-0 i kampens sjette minutt.

Kampen utvikler seg ganske så jevnspilt, skjønt Melbo er i føringa når det kommer til målsjanser. Men flere mål blir det ikke i første omgang.

Torjus dobler

Om Melbo ikke har hatt marginene med seg i starten på høstsesongen, fikk de bedre uttelling mot Junkeren. Knappe kvarteret er gått av andre omgang før Torjus N. Nikolaisen dobler ledelsen til 2-0.

Med solid innsats, og flere gode angrepsforsøk av Einar Haugerud Pettersen, Adrian Pedersen og Torjus N. Nikolaisen skaper Melbo begeistring hos heimepublikum. Men når Asghar Ali Husseini før sitt andre gule kort i kampens 72. minutt, blir avslutninga ganske så intens med Melbo i undertall ti mot elleve mann.

De siste ti minuttene er presset merkbart fra Junkeren, og keeper Kai Gunnar Danby Kamsvåg får vist hva han er god for, blant annet med ei kjemperedning i 82. spilleminutt.

– Skal være fornøyd

Det ender med en etterlengtet trepoenger for Melbo, og Einar Haugerud Pettersen mener laget skal være fornøyd med det.

– Med et tidlig mål kan vi legge oss litt dypere, og slå kontringer. Vi klarer å være godt med i spillet, sier Pettersen.

Også trener Thomas Rønning er godt fornøyd med innsatsen og seier.

– Vi har spilt mange jevne kamper, uten å ha hatt marginene på vår side. Det hadde vi i dag. Og guttene er i kjelleren, roser treneren sine spilleres innsats mot Junkeren.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse