annonse

Futsal med masse æksjn

I farta
I farta: Anders Jørgensen (nærmest) og Mathias Dahl Abelsen var framtredende for Vesterålen i oppgjøret mot Nord/Sprint. (Foto: Idar Ovesen)

SORTLAND: Det skjedde mye da Vesterålen og Nord/Sprint møttes til futsal-dyst i eliteserien fredag kveld.

Idar Ovesen

I løpet av kampens fem første drøye minutt  hadde det ramlet inn fire mål ; de to første signert Vesterålen ved Anders Jørgensen, mens Ingar Angell Nicolaysen reduserte, før så William Sebastian Aas utlignet  for Nord/Sprint.

2-2 sto det riktig så lenge, men om det ikke ble mål så ble det mye æksjn og underholdning for publikum. Fart, store sjanser – hvorav flere i stanga – gjorde turen vel verdt til Sortlandshallen.

Målene kom omsider, da det var fem minutt igjen av kampen. Og det ble hele fem av dem.

Sluttshow

Adrian Pedersen startet sluttshowet med 3-2-ledelse til Vesterålen. Karl Christian Karlsen går igjennom og skyter Vesterålen opptil 4-2 før Nord/Sprint har en megasjanse ved Sondre Laugsand, som ikke har marginene på sin side.

I stedet for 4-3 så blir det raskt 5-2 når Anders Jørgensen igjen er på farta. Stefan Andre Håheim klarer å redusere til 5-3, men det er i seneste laget. Mathias Dahl Abelsen fastsetter det hele til 6-3-seier for Vesterålen.

– Seieren betyr enormt mye, sier kaptein og tremålsscorer Andres Jørgensen til Bladet Vesterålen.

Topp tre er målet

– Målet er topp tre i eliteserien, som vi alltid har klart tidligere, sier Jørgensen, som synes det er litt ekstra artig i lokaloppgjør. Det synes også Sondre Laugsand.

– Vi hang med veldig lenge, men det raknet på slutten. Hadde vi fått 4-3 så hadde vi hat sjansen, men i stedet ble det 5-2 og da var det kjørt. Og da var vi helt pumpa.

Laugsand hadde for øvrig gjerne sett flere på tribunen.

– I de første kampene var det gjerne to-tre hundre her. Det betyr mye å ha publikum, sier han.

De som kom – og det var nå en del – fikk iallfall mye fartsfylt futsal å glede seg over.

Resultater og tabell i eliteserien i futsal.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse