annonse

Hadsel Maraton er berget

Berget
Berget: Den 32. utgaven av Hadsel Maraton kan arrangeres som planlagt 3. august etter at arrangøren nå har fått tak i nok frivillige. Her et bilde fra fjorårets arrangement. (Foto: Idar Ovesen)
Lettet
Lettet: Leder Marte Glad Remen er lettet for at Hadsel Maraton 2019 kan gå som planlagt 3. august. - Vi er glade for at vi i løpet av denne uka har fått tak i nok frivillige til å kunne gjennomføre også årets arrangement, sier hun. (Foto: Arkiv)

HADSEL: Hadsel Maraton er berget etter at arrangøren har fått tak i nok frivillige.

Per-Einar Johannessen

For noen få dager siden manglet arrangøren hele 65 frivillige.

- Vi satte fristen til søndags ettermiddag i denne uka for å ta en avgjørelse om vi kunne gjennomføre eller måtte avlyse. Etter intens jobbing, at folk har delt Facebook-innlegg og med mediedekning, har vi klart å få nok folk til alle postene, forteller Marte Glad Remen, leder for Hadsel Maraton 2019 som skal arrangeres 3. august.


Lettelse

Remen er svært glad for at også den 32. utgaven av Hadsel Maraton kan arrangeres.

- Det er med stor lettelse og glede vi kan informere om at årets arrangement kan gjennomføres som planlagt. Vi ønsker nye og tidligere løpere velkommen til å melde seg på.
 

Les også: Hadsel Maraton roper om hjelp: – Vi trenger flere frivillige


 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse