annonse

Heftig slutt på Sandnes

Tettet seg til:
Tettet seg til: Stålbrott/Sortland2 (i blått) forsvarte seg godt mot Lofoten, men det holdt ikke helt inn. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Stålbrott/Sortland2 tok imot Lofoten, og helt mot slutten ble det avgjort på Sandnes.

Idar Ovesen

Fjerdedivisjonskampen ble svært spennende, og Stålbrott/Sortland2 lå lenge an til å ta poeng mot det på forhånd seierstippa lofotlaget.

Lofoten gikk sterkt ut, og kom på flere angrep i startfasen. Spillemessig hadde laget overtaket, men heimelaget bet godt fra seg i forsvarsrekka.

Noe mot spillets gang var det Stålbrott/Sortland2 som scoret mål. Det skjedde i det 21. minuttet, da Markus Burchardt fikk treff.
 

God innsats

Innsatsen var god hos heimelaget, som ikke akkurat har flust med spillere å ta av for tiden. En ikke helt skaderestituert Erik Burchardt måtte si takk for seg etter førsteomgangen, og som eneste innbytter hos de blåkledte kunne Frank Poulsen entre banen.

Lofoten utligner tidlig i andre halvdel, og Martin Hansen kan notere seg målet. Urettferdig kan det vel ikke sies at det står 1-1.

Tempoet sank periodevis i omgangen, men mot slutten steg intensiteten og spenninga.
 

Så nære

Markus Burkhard hadde nær blitt dagens helt da han smelte ballen i krysset, skjønt treverket var i veien. I stedet er det Lofoten som scorer like etterpå, da ei avklaring fra heimelaget mislykkes og går i eget mål.

Det ender dermed med et knepent 1-2-tap for Stålbrott(/Sortland2 i lett duskregn på Sandnes.

– Ja, det føles tungt, sier Markus Burchardt, som gjerne skulle hatt det målet på slutten.
– Da hadde vi gått opp til 2-1, og det kunne ha avgjort kampen.
– Du kommer til å tenke på dette hele kvelden…?
– Ehh neeei, jeg har jo ikke akkurat for vane å score mål, sier Burchardt, og trekker på smilebåndet.
Men han fikset iallfall kampens første mål, og var så nære så nære å få sitt andre.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse