annonse

Her står Stokmarknes-keeperen alene med Svolvær-angriper. Rett etter er det mål – på andre siden

Nære på
Nære på: Målsjanse i Stokmarknes/Morilds målområde. (Foto: Håvard S. Mækelæ)

HADSEL: Svolvær kom skikkelig nære på utlikning. Men Stokmarknes/Morilds angripere hadde sterkere skudd fra litt lengre avstand.

Håvard Skogly Mækelæ

Vi er litt under halvveis inn i andre omgang i matchen mellom Stokmarknes/Morild og Svolvær.

Lofotværingene åpnet omgangen like sultent som i første omgang, med sterkt press i høljregnet. Og det lønte seg nesten. Det kom noen gisp fra publikum idet en av Svolværs angripere kom seg alene med keeper, nært målet.

Dessverre for Svolvær gikk ikke skuddet helt dit det skulle. Stokmarknes/Morild-keeper Ann-Christin Karlsen fikk dyttet ballen unna.

Motangrepet gikk fort over på andre siden av banen. Og like kjapt kom skuddet i vinkel utenfor målområdet. Stokmarknes/Morilds nummer 6, Ida Jakobsen-Hansen, sendte ballen inn i et ubevoktet hjørne av Svolvær-målet. Dermed sto det 2-0 til Stokmarknes/Morild.

Men Svolvær var like sultne som før: De skapte flere målsjanser foran Stokmarknes/Morilds bur. Men nok en gang var det hjemmelaget som lyktes å sette ballen dit den skulle. Noen minutter senere scoret Stokmarknes/Morild enda et mål.

Svolvær slipper fra matchen med æren i behold: Kort tid etter satte de endelig sitt første mål i kampen, med et kjapt angrep og en fulltreffer fra siden.

I skrivende stund, med få minutter igjen av andre omgang, er stillingen dermed 3-1.

Og tross noen gode angrepsforsøk på hver side, ble det sluttstillingen.

annonse