annonse

Høken stormer videre

Fem mål på to kamper
Fem mål på to kamper: Tord Fjellvang Karlsen scoret ikke tre mål mot Luna som han gjorde i serieåpningen borte mot Melbo 2, men han fant veien til nettmaskene to ganger og er oppe i fem seriemål på to kamper. (Foto: Idar Ovesen)

ANDØY: Seriefavoritten Høken feide over Luna på banen og vant hele 9-1.

Per-Einar Johannessen

- Ut fra kampforløpet var det et greit resultat, sier Høken-trener Geir Malvik.

Høken ledet 3-0 ved pause etter mål av Tord Fjellvang Karlsen (1-0, straffe), Fredrik Bjarte Pettersen (2-0) og Freddy Kenneth Madsen (3-0).

I andreomgangen økte Preben Charles Hanssen til 4-0 etter et flott langskudd fra rundt 20 meters hold som føk inn i krysset.

Deretter scoret Henrik Karlsen (5-0), Chaiyuth Bråten (6-0), Tord Fjellvang Karlsen (7-0), Henrik Karlsen (8-0) og Fredrik Bjarte Pettersen (9-0).

Like før dommeren skulle blåse av reduserte Luna til 9-1 etter et frispark fra langt hold som gikk i krysset.

Mer rom

- Selv om vi vant med mer, er jeg mer fornøyd med måten spillerne fremstod på i den første seriekampen. Hjemme mot Luna fikk vi mer tid og rom og sånn sett fikk til litt mer spill, mens vi fikk større utfordringer borte mot Melbo 2, sier Malvik.

Han disponerer en stall på rundt 20 spillere i år. Selv om noen vil forsvinne etter første halvdelen av sesongen, tror han ikke laget blir spesielt svekket til høsten.

- Vi har mange som kan gå inn å gjøre en god jobb, sier Malvik.

Kulturen

Høken rykket ned fra 4. divisjon i fjor og regnes som den største favoritten i 5. divisjon avdeling Vesterålen.

- Vi bør kunne hevde oss i toppen av 5. divisjon, men treningskulturen holder ikke til å klare seg godt i 4. divisjon. Da må vi opp et par hakk, medgir Malvik.

- Men det er et enormt stort potensial, og om spillergruppa er villig til å legge ned det som kreves så har de alle forutsetninger til å bli et godt 4. divisjonslag. Men i første omgang skal vi konsentrere oss om å gjøre det best mulig i 5. divisjon, så får vi etter sesongen finne ut om gruppa er klar for spill en divisjon høyere opp. Akkurat nå er vi ikke der, til det trener vi ikke nok, sier Geir Malvik.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse