annonse

Innstilles til president videre

: Valgkomiteen i Norges Volleyballforbund vil ha gjenvalg på Eirik Sørdahl som president. (Foto: Per-Einar Johannessen)

Eirik Sørdahl fra Øksnes-klubben ØKSIL fortsetter som president i Norges Volleyballforbund, i hvert fall hvis valgkomiteen får det som de vil.

Per-Einar Johannessen

Valgkomiteen har lagt fram sin innstilling til nytt styre i Norges Volleyballforbund (NVBF) for tingperioden 2018-2020. Her innstilles det til gjenvalg på Eirik Sørdahl som president.

I innstillingen fra valgkomiteen står det:

«Eirik har vært aktiv i volleyball siden han startet som 14-åring, både som spiller, trener og med styrearbeid. Han er selvstendig næringsdrivende med bred erfaring som styreleder i næringslivet innenfor ulike bransjer og i organisasjonslivet.»

Resten av innstillingen til valgkomiteen ser slik ut:

1. visepresident: Yngvild Schei, OSI.

2. visepresident: Ole Lundeby, Oslo Volley.

Styremedlemmer: Marte Guro Arnesen, NTNUI, Geir Eithun, TIF Viking, Jørre Kjemperud, Vikersund IF, Mette Kristin Alstad Østvik, BK Tromsø.

1. varamedlem: Espen Sørbø, Randaberg IL.

2. varamedlem: Rebekka Aase Bahr, Førde VBK.

3. varamedlem: Bendik Huus, Koll IL.

Valgt av nytt styre i NVBF vil skje under forbundstinget som arrangeres i Bærum 2.-3. juni.

Forbundsstyret innstiller for øvrig Hanne Steen fra ØKSIL som leder for valgkomiteen i neste tingperiode. Som medlemmer av valgkomiteen innstiller forbundsstyret Hanne Synnøve Tønnessen (Randaberg IL) og Tomm Hansen (Kolbotn IL), og som varamedlem Magnus Rodahl (NTNUI).

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.