annonse

Inspirerende helg i Tromsø for Varg-gutter

: FK Vargs G13-lag var æresgjester på søndagens eliteseriekamp i Tromsø, og i tillegg spilte de miniturnering med to tromsølag. (Alle (Foto: privat)
: Viking var motstander på eliteserieåpninga i Tromsø, og Varg æresgjester. (Foto: )
: Laget fikk ei omvisning på Alfheim av Morten Pedersen. (Foto: )

SORTLAND: FK Vargs G13-lag fikk in minneverdig helg i Tromsø, hvor de blant annet var æresgjester på årets første hjemmekamp for TIL mot Viking.

Inger Merete Elven

Vargspillerne fikk omvisning på Alfheim, tilgang til VIP-loungen, og fikk være ballgutter under eliteseriekampen. Søndag formiddag hadde Hamna IL invitert FK Varg og TIL Gyllenborg til miniturnering. Varg vant kampene henholdsvis 6-1 og 2-1 over de to tromsølagene.

– Gutta våre storspilte, til tross for liten stall. Vi hadde med oss én 07- og én 08-spiller, og begge disse leverte solid spill og flotte mål. Alle lagene var fornøyde, og fikk en flott gjennomkjøring, forteller nestleder Astrid Lamark i FK Varg.

– Det meldes om en super tur. Turneringen søndag var vellykket, med bra spill og supert resultat. De gjorde en god ballguttjobb på kampen. I tillegg fikk de en flott omvisning på Alfheim med Morten Pedersen, som er leder for samfunnsprosjekter i TIL. Alt i alt en begivenhetsrik og svært inspirerende helg i Tromsø, sier Lamark.

annonse