annonse

Klinket til på NMs siste dag

Kjapp
Kjapp: Aurora Stavøy leverte en forrykende 50 meter butterfly i Drammensbadet. (Foto: Innsendt)
Pallen
Pallen: Anders Inga satte klar ny personlig rekord på 200 meter butterfly. (Foto: Innsendt)

SORTLAND: Aurora Stavøy dundret i mål til ny personlig rekord på 50 meter butterfly.

  • Pressemelding

– Og det på klart ny personlig rekord. Jeg er kjempefornøyd, sier Stavøy etter løpet. Hun fikk tida 29.94 og endte på 16. plass blant juniorene.

Hun hadde tidligere samme dag svømt en god 100 meter fri på tida 1.02.38 og endte med det på 25. plass blant juniorsvømmerne. Også det var et godt gjennomført løp, og ei tid Stavøy var fornøyd med.

Størst furore i bassenget laget imidlertid 14-åringen Anders Inga, som var kvalifisert som sistemann på 200 meter butterfly. Han viste offensiv svømming gjennom løpet, og kom i mål på imponerende 2.17.92 – ny pers med hele fire sekunder.

2005-modellen fra Sortland spiste seg med det nærmere de to andre Sortland-utøverne, Håvard Heggland og Ivar Angell, som begge endte på 2.15 på butterfly-øvelsen.

– Jeg svelget vann på siste 50-meter og tapte mange sekunder på det. Fram til 150 meter var det et veldig godt løp, sier Heggland.

Også Angell var fornøyd, selv om han hadde ønsket ei enda bedre tid.

– Det er tre sekunder bedre enn tida på fjorårets langbane-NM, så det er ei klar forbedring, sier Angell.

Inga selv var strålende fornøyd med tida – og plasseringa. Han endte på 13. plass – fram fra 24. plass etter påmeldingstida. Angell endte på 11. plass blant juniorene med tida 2.15.89, mens Heggland igjen var raskest av guttene med 2.15.44 og 10. plass.

SSLK-svømmeren Harald-Georg Dahlslett Hansen endte som 15. mann blant juniorene på 50 meter fri. Et godt gjennomført løp sikret ham tida 25.47. Han var også fornøyd med dagens andre øvelse, 100 meter rygg. Der endte han på 19. plass blant juniorene med tida 1.03.98.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse