annonse

Linnéa ble nordnorsk mester i alpint

: Linnéa Solvoll Laupstad (f.v.) med flere sterke prestasjoner under nordnorsk mesterskap i alpint. På bildet er hun sammen med tre andre løpere fra Sortland alpinklubb; Karl Even Heggeli, Christian Svartsund og William Svartsund. (Foto: Privat)

SORTLAND: Linnéa Solvoll Laupstad fra Sortland alpinklubb vant storslalåm i U16-klassen under nordnorsk mesterskap (NNM) i Tromsø.

Per-Einar Johannessen

I Super-G kjørte Linnéa ned til en 4. plass, men hun endte opp med bronse da en russisk løper var foran på resultatlisten.

I slalåm ledet hun etter førsteomgangen. I andreomgangen var hun uheldig og kjørte ut.

– Vi deltok med fire aktive løpere i aldersgruppen 10-16 år. Det ble kjørt både slalåm, storslalåm og Super-G for aldersgruppene U12 og eldre. Nordnorske mestere ble utnevnt i klassene U14 og eldre, forteller trener Karl-Thomas Laupstad.

I U12-klassen deltok William Svartsund fra Sortland alpinklubb.

– I storslalåm endte han på en fin 13. plass, og i Super-G på 15. plass. I slalåm var William uheldig og kjørte ut i førsteomgangen, forteller Laupstad.

Sortland alpinklubb deltok også med Christian Svartsund og Karl Even Heggeli i U10-klassen. De kjørte renn lørdag og søndag.

– Vi gratulerer alle våre løpere med fine sportslige prestasjoner, sier Karl-Thomas Laupstad.

annonse