annonse

Linnea får nye landskamper

Nye landskamper
Nye landskamper: Øksnes-jenta Linnea Solvoll Laupstad er uttatt på J16-landslaget i fotball. (Foto: Sverre Idar Lakså)
Til talentleir
Til talentleir: Moutaz Ali Alzubi fra Andenes IL er tatt ut til talentleir og landslagsaktuell for G15 (Foto: Bengt Are Pettersen)

ØKSNES/ANDØY: Linnea Solvoll Laupstad fra IL Morild får nye landskamper for Norge. Og Moutaz Ali Alzubi fra Andenes IL er tatt ut til talentleir i Sarpsborg.

Per-Einar Johannessen

Landslagstrener Harry Hansen har tatt ut en tropp på 21 spillere som skal møte Luxembourg 29. mars, Georgia 31. mars og Makedonia 2. april.

Linnea Solvoll Laupstad er altså en av dem. Hun skal spille for 1. divisjonsklubben Medkila fram til sommeren, før hun reiser til Bergen for å spille for toppserieklubben Arna-Bjørnar.

Se hele troppen som er tatt ut.

Aktuell

Moutaz Ali Alzubi fra Andenes IL er landslagsaktuell for G15.

Han er tatt ut talentleir i Sarpsborg i slutten av mars for spillere født i 2004 og 2005.

- 2004-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til. Første offisielle landskamper for kullet er bare noen uker unna, og vi begynner å forberede inn mot det, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, til fotball.no. 

Inspirasjon

- Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen, sier Grøttland.

Moutaz Ali Alzubi fra Andenes IL er tatt ut på skyggelandslaget som består av 22 spillere. I tillegg er 20 spillere tatt ut på landslaget.

Se alle guttespillerne som er tatt ut til talentleiren.

Det endelige uttak til landskampene skjer etter talentleiren.

annonse