annonse

Linnéa spiller turnering for Norge J16: Åpnet med storseier

: Linnéa Solvoll Laupstad spiller nye landskamper for Norge denne uka i nordisk turnering. Tirsdag startet hun for Norge som slo Danmark hele 5-0. (Arkiv (Foto: Jonas Veka Tretli)

ØKSNES: Linnéa Solvoll Laupstad fra Myre spilte på det norske J16-landslaget i fotball som tirsdag åpnet med 5-0-seier mot Danmark i ei nordisk turnering i Sverige.

Per-Einar Johannessen

– Dette var en bra start på turneringa både resultatmessig og spillemessig. Vi gikk ut i et veldig bestemt og aggressivt tempo og vi dikterte kampen fra første spark på ballen. Vi har jobbet mye med høyt press og med å gjenvinne ballen med en gang om vi mister den. Det lyktes vi hundre prosent med, sier landslagstrener Harry Hansen til fotball.no.

Norge ledet 4-0 til pause etter mål av Synne Amdahl Brønstad (2), Frida Skoglund Pedersen og Irene Dirdal.

I andreomgangen økte Iris Omarsdottir til 5-0.

Linnéa Solvoll Laupstad startet kampen for Norge og spilte i 60 minutter. Landslagsledelsen benyttet muligheten til å få gang nesten hele troppen og gjorde åtte bytter i andreomgangen.

– Det er godt å komme i gang og godt å se at vi kan holde et høyt nivå. Vi har hatt en del skifter i troppen underveis det sist året, men det kommer hele tiden nye inn som virkelig viser at de vil være med videre, sier Harry Hansen til fotball.no.

Neste kamp for Norge i turneringen er mot Island og Tyskland før turneringen avsluttes med plasseringskamp mandag.

Island lå under 0-3 mot Tyskland i sin første kamp, men kom sterkt tilbake og sikret uavgjort (3-3).

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse