annonse

Lødingen forblir i 3. divisjon

Handball
Handball: Klart tap til tross. Trener Kjell-Hugo Pedersen er fornøyd med innsatsen til laget han leder. – Realistisk sett er ikke Lødingen gode nok for å rykke opp. Vi er her for å høste erfaring, sier Pedersen i samtale med Bladet Vesterålen (Foto: Svein Rist)
Kampfakta:

LØDINGEN: Lødingens herrelag i handball spiller i 3. divisjon også neste sesong. Dette er klart etter at laget lørdag tapte mot Charlottenlund.

Svein Rist


Etter fredagens tap mot Melhus/Gimle var Lødingen nødt til å vinne hvis håpet om opprykk til allnorsk 2. divisjon skulle holdes i live. Det ble imidlertid tidlig klart at også Charlottenlund var mer enn det Lødingen klarte å kontrollere.
Trener Kjell-Hugo Pedersen henger likevel ikke med hodet.

Nyttig erfaring

– Jeg er fornøyd med kampen. Spesielt det spillerne presterer i 2. omgang er oppløftende. Da holder vi Charlottenlund til uavgjort. Realistisk sett er ikke Lødingen gode nok til å ta steget opp en divisjon. Vi er her for å lære. Artig å få være med på et sluttspill. En nyttig erfaring, fremholder Pedersen.
– Hva er den største forskjellen mellom Lødingen og Charlottenlund?
– Hverdagen er nok veldig forskjellig. Spillerne på Charlottenlund trener fire, fem dager i uka sammen. I Lødingen mangler vi både folk og mulighet til å trene sammen. Dette ser vi helt tydelig i dag. Samspillet vårt er for lite presist. Vi sliter i tillegg med skader, og spillere som ikke er tilgjengelig denne helga, fremholder trener Kjell-Hugo Pedersen.
Lørdagens tap betyr at Lødingen ikke har mulighet til å rykke opp til allnorsk 2. divisjon.
Søndag venter TSI i siste kamp i turneringen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse