annonse

Lødingen-gutter debuterte med seier

181127-sr-lodingen-gutter12A
181127-sr-lodingen-gutter12A: Etter å ha åpnet sesongen med bare bortekamper kunne Lødingens G12 lag endelig få vist seg frem for eget publikum. Lagets aller første seriekamp på hjemmebane endte med seier 11-8. (Foto: Svein Rist)
: Sole bryter gjennom forsvaret til Lia-Brage, og setter ballen sikkert i mål. (Foto: Svein Rist)
Resultater

Lødingens G12 spilte søndag sin aller første seriekamp foran eget publikum. Det endte med seier over Lia-Brage.

Svein Rist

Etter å ha åpnet sesongen med flere kamper på bortebane, var dagen endelig kommet da også Lødingens G12-spillere skulle få vist seg frem for et hjemlig publikum.

På motsatt side sto Harstad-laget Lia-Brage. Oppgjøret skulle bli en jevn og spennende batalje.

Selv om spillerne på Lødingen er unge og uerfarne, har de allerede utviklet et spill med faste avtaler i angrep. Selv om det utvilsomt er krevende å få de innøvde trekkene til å sitte, holder spillerne seg til avtalte kampplan.

Når kryss, motsatte bevegelser og sperrene sitter som de skal er det en fryd å se guttene utfolde seg på banen. Moro er det også å registrere at flere tar ansvar, selv om de enda er så unge at de roteres i ulike posisjoner for å gi allsidig erfaring.

Feide Ankenes av banen

Også Lødingens G14 var i aksjon på hjemmebane denne helga.

I lørdagens kamp ble det en særdeles komfortabel seier over Ankenes. Resultatet 20-5 forteller om et hjemmelag som var mange nummer for store for gjestene.

I jenteklassen ser det ut til at 12-åringene har spesialisert seg på å spille jevne kamper. To uavgjorte resultat sørget i alle fall for intens spenning i disse oppgjørene.

Lødingen stiller med hele tre lag i J14 klassen. I helga var Stokmarknes på besøk med sien to lag i avdelingen. Gjestene fra Nesset kunne ta med én seier hjem, da i kampen mot vertenes 3. lag. Lødingens to eldste lag er så langt ubeseiret i J14 klassen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse