annonse

Mye skryt til Melbo-leder

Mye skryt
Mye skryt: Kristin Grøm (midten) sammen med de to andre nominerte til «årets kvinnelige leder» i norsk fotball; Trine Lerum Hjellhaug (t.h.) fra Kaupanger IL og Anne Fløgstad Smeland (t.v.) fra Tana BK. (Foto: Bengt Are Pettersen)

HADSEL: Kristin Grøm fra Melbo IL var en av de tre nominerte til «Årets kvinnelige leder» i norsk fotball.

Per-Einar Johannessen

Under fredagens lederseminar i Oslo fikk hun og de to andre nominerte, Trine Lerum Hjellhaug (Kaupanger IL) og Anne Fløgstad Smeland (Tana BK), mye skryt av Norges fotballforbund (NFF).

Enorm

NFFs styremedlem Silje Vaadal, som delte ut prisen til årets kvinnelige leder, sa følgende om Kristin Grøm:
- Kristin har vært leder i Melbo IL fotball i hele 17 år, noe som i seg selv er en sterk indikasjon på gode lederegenskaper. Gjennom de 17 årene kan klubben vise til en stor utvikling, både sportslig og på anleggssiden. Kollegaer i klubben kan ikke få skrytt nok av Kristins engasjement og gjennomføringsevne, i tillegg til hennes gode humør og omsorgsfullhet.
- Hun har en enorm arbeidskapasitet, og stiller opp på nærmest alt som skjer av dugnader i klubben. Hun gjør også en fremragende jobb med å organisere Melbo ILs fotballskole, og deltar selv alle dagene på dugnad.

Prisen

Det var Trine Lerum Hjellhaug fra Kaupanger IL som til slutt ble kåret til årets kvinnelige fotballeder.
Hjellhaug har gjort bemerket som en dyktig og inkluderende leder for fotballgruppa i Kaupanger IL. Det trekkes blant annet frem den gode innsatsen hun har lagt ned i arbeidet med å få Kaupanger IL til å bli en sertifisert kvalitetsklubb. Etter at hun tok over som leder har klubben tatt store steg både når det gjelder klubbutvikling, kvinnefotball og på anleggssiden.

annonse