annonse

Nå putter Martin-Arne igjen

Måljegere
Måljegere: Martin-Arne Reinholdtsen (t.h.) scoret tre av Morilds fire mål mot Svolvær. Bak på bildet en annen viktig spiller for Morild – Roy Poulsen. (Foto: Per-Einar Johannessen)

ØKSNES: Morild har som mål å havne blant de tre beste i 4. divisjon. Etter onsdagens firemåls seier borte mot Svolvær, avanserte Øksnes-laget opp til tredjeplass på tabellen.

Per-Einar Johannessen

Martin-Arne Reinholdtsen scoret begge Morilds mål før pause, og han økte også gjestenes ledelse i andreomgangen. 0-4 målet ble satt inn av Roy Poulsen.

- Martin-Arne har slitt med sykdom i vinter, men nå er han i ferd med å komme skikkelig i form. Det lover godt for fortsettelsen, sier Morild-trener Kristian Røsnes Hansen.

Styrte

Morild styrte kampen mot Svolvær fra start til mål.

- Vi var tente og klare til denne kampen. Svolvær prøvde å spille bra fotball, men de var ikke farlige og det ble med noen halvgode sjanser, forteller Hansen.

Morild hadde fått tilbake Roy Poulsen, og det betydde mye for laget.

- Han sprer mye glede i garderoben og klarer å få opp stemningen, sier Hansen.

Viktig

Leknes topper 4. divisjon med 19 poeng etter 7 kamper. Bak følger Leknes med 16 poeng, Morild med 12 og Lofoten med 12.

- Det var viktig for oss å slå Svolvær og nå er vi der vi skal være. Men for å holde oss blant de tre beste må vi fortsette å jobbe hardt. Leknes er soleklar favoritt til å vinne divisjonen, men vi håper å kunne gi dem kamp. Vi får satse på at de går på en smell eller to, sier Hansen.
 

Tabellen og resultater, 4. divisjon avdeling Hålogaland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse