annonse

Nær kvartfinale i ski-NM

Sprintduo
Sprintduo: Mikkel Arntsen (t.h.) fra Sortland og omegn skiklubb /Team LoVe SNN var nær kvartfinale på sprinten under ski-NM. Klubbkameraten Sondre Halvor Lange (t.v.) var et stykke unna denne gangen. (Foto: Team LoVe SNN)

SORTLAND: Mikkel Arntsen fra Sortland og omegn skiklubb var nær en kvartfinale på sprint fristil under ski-NM på Meråker.

Per-Einar Johannessen

Arntsen gikk fredagens prolog på 3.00.89, og det var bare 2.58 sekunder unna å bli blant de 30 beste som kvalifiserte seg til kvartfinalen.

Klubbkameraten Sondre Halvor Lange fra Sortland og omegn skiklubb gikk prologen på 3.12.08, og det holdt til 93. plass.

Finn-Hågen Krogh vant sprintfinalen foran Sindre Bjørnestad Skar, Håvard Solås Taugbøl og Even Northug.

Mikkel Arntsen skal lørdag gå 30 kilometer skiathlon (15 km klassisk og 15 km fristil) under ski-NM.

27. plass

I kvinneklassen kom Anette Kjellbergvik (25) fra Lødingen seg til kvartfinalen på sprinten.

Kjellbergvik, som går for Kvaløysletta skilag, havnet på 23. plass i prologen og var dermed blant de 30 beste som kom seg til kvartfinalen.

I kvartfinalen røk hun ut og endte til slutt på 27. plass.

Kjellbergvik stod over lørdagens duathlon på grunn av litt problemer med luftveiene, men hun skal gå søndagens stafett i ski-NM.

Se komplette resultatlister fra ski-NM.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse