annonse

Rekrutter på Kvæfjord-stevne

: Sortland svømme- og livredningsklubb med en stor og humørfylt tropp under rekruttstevnet i Kvæfjord. (Foto: SSLK)

SORTLAND: Sortland svømme- og livredningsklubb (SSLK) stilte med hele 18 deltakere under rekruttstevnet i Kvæfjord sist helg.

Per-Einar Johannessen

– Dette er et veldig fint stevne for de yngste, og mange deltok for første gang, forteller leder Håkon Kristiansen i SSLK.

Sortland-klubben opplever for tiden stor rekruttering. Så stor at klubben for tiden opererer med venteliste.

– Interessen for å lære å svømme er stor, og det er ingen problem å rekruttere nye. Akkurat nå har vi venteliste, både når det gjelder kurs og treningsgrupper. Det er ei utfordring å finne nok halltid og instruktører, men vi regner med at vi skal få plass til alle på ventelisten til høsten, forteller Kristiansen.

Klubben engasjerer seg også i debatten om ny svømmehall på Sortland.

– Vi trenger absolutt en ny svømmehall, og vi venter på at skolediskusjonen skal konkludere med noe og at det blir tatt et valg, forteller Kristiansen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse