annonse

Samarbeidsavtale med Bodø/Glimt ut 2020

Kvalitetsklubb samarbeider med Glimt
Kvalitetsklubb samarbeider med Glimt: Fotballeder Håvard Myhra (nr. 2 f.h.) i Stokmarknes IL kan glede seg over å ha landet en samarbeidsavtale med en av Norges beste fotballklubber for tiden; Bodø/Glimt. Avtalen strekker seg ut 2020. På bildet er Myhra sammen med Jørn Singdahlsen, Bengt Are Pettersen og Vegard Steingrimsen - som alle var sentrale i arbeidet i Stokmarknes IL for å få statusen kvalitetsklubb av Norges Fotballforbund. (Foto: Arkiv)

HADSEL: Stokmarknes IL har signert en samarbeidsavtale med eliteserieklubben Bodø/Glimt som strekker seg ut 2020.

Per-Einar Johannessen

Facebook-siden til Stokmarknes IL Fotball står det at fotballeder Håvard Myhra er stolt av å kunne presentere nyheten om at klubben har signert en samarbeidsavtale med Bodø/Glimt.

- Avtalen kommer først og fremst av at Stokmarknes er en kvalitetsklubb, og et resultat av at klubbene ønsker en bedre trener– og spillerutvikling i klubb og region.


Punkter

Avtalen lister opp flere punkter som regulerer samarbeidet mellom klubbene innen trenerutvikling, spillerutvikling og klubbutvikling.

- Stokmarknes IL Fotball vil kunne sende trenere til Bodø for å observere hvordan Glimt gjennomfører sine treninger på senior- og aldersbestemte lag. Her vil også trenerteam til Stokmarknes ILs A-lag kunne gjennomføre møter med A-trener fra Glimt.
- Avtalen gir fotballspillere fra Stokmarknes IL muligheten til å hospitere på treninger med Glimts satsningslag.

Klubbene vil også dele på modeller, maler og rutiner for effektiv klubbdrift, samt dele erfaringer og konsepter i markedsarbeid. 

- For å kunne videreutvikle oss og bli en bedre klubb, er vi svært glade for å kunne signere denne avtalen, skriver Stokmarknes IL Fotball.

annonse