annonse

Sigrid fra Sortland til talentleir

Talent
Talent: Sigrid Miklegard fra Sortland IL skal på talentleir i regi av Norges Fotballforbund. (Foto: Håvard Mækelæ)

SORTLAND: Sigrid Miklegard fra Sortland er tatt ut til Equinors talentleir i fotball, som er en del av landslagsskolen.

Inger Merete Elven

Equinors talentleir finner sted i Porsgrunn 29. juni til 3. juli, og er en del av landslangsskolen i de aldersbestemte klassene.

For 15-årsklassen (2004) er det tatt ut et landslag og et skyggelandslag. For 14-årsklassen (2005), der Sigrid Miklegard er med, er det tatt ut to likeverdige tropper.

Sigrid spiller til daglig på Sortland IL sitt gutter 2005-lag.

– Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, i ei pressemelding fra Norges Fotballforbund.

– Talentleiren er en viktig arena med tanke på spissing og finsikting inn mot landslag, men først og fremst skal det være en inspirasjonsarena. Forhåpentligvis gir en slik samling spillerne et ekstra boost og viktig læring som de tar med seg hjem i klubbhverdagen sin, sier Grøttland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse