annonse

Sjansene haglet på Melbu

I farta
I farta: Melbos Bendik N. Rasmussen i farta. Han ble imidlertid skadet midtveis i første omgang, og måtte gi seg. – Det kan være et brudd i beinet, sier trener Thomas Rønning. (Foto: Idar Ovesen)
Scoring
Scoring: Eirik Pedersen (nr 23) har scoret, og det er jubel i Melbo-leiren. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Trener Thomas Rønning telte 16 målsjanser til Melbo mot Skjervøy. Gjett hvor mange som gikk inn!

Idar Ovesen

– Én! Og det holdt til 1-0-sier til heimelaget over Skjervøy.

– Det betyr utrolig mye, sier trener Thomas Rønning, som synes det var i overkant «ulidelig» å stå på sidelinja og bivåne det hele.

Han er svært glad over seieren, over laginnsatsen, og at tre poeng fra denne kampen gir stor inspirasjon videre i en tredjedivisjon som ennå er i startfasen av sesongen.

– Må trene på avslutningene

– Men vi må jo bare trene mer på avslutningene, sier Rønning, som likefullt kunne glede seg over mye fin fotball fra laget sitt.

Melbo startet friskt, og hadde sjanser så og si gjennom hele kampen. Rønning telte tre hos motstanderen.

– Og de hadede bare én i andre, og det var den helt mot slutten. Vi hadde ni store i andre, sier en trener med tallkontroll.

Hadde vært kjipt

Forresten, sjansen til Skjervøy mot slutten – ja faktisk på overtid – hadde Melbo-keeper Kai Kamsvåg god kontroll på. Skuddet var lavt, og ikke av den harde sorten. Så det hadde vært kjipt om det gikk inn, og seieren hadde glippet for Melbo.

Målet kom i det 23. spilleminuttet, og ble signert Eirik Pedersen. Han var nylig kommet inn for Bendik N. Rasmussen, som måtte ut med skade. – Muligens et brudd i beinet, sier trener Rønning etter kampslutt.

Kaptein Christoffer Lockert måtte gi seg allerede etter tolv minutter, men her er det ifølge treneren snakk om en strekk. 

Lekkert samspill

Adrian Pedersen og Kristoffer Moss var involvert i mange av målsjansene, og Melbo bød underveis på lekkert samspill. Karl-Christian Karlsen som driblet og driblet og passet til Peter Aleksander Aas var vel noe av det aller beste.

Massevis av sjanser til Melbo, men bare ett mål. Men seieren gledet et entusiastisk publikum stort i finværet.

annonse