annonse

Skjøt seg til nordnorsk mester

: Torfinn R. Johnsen, Bø skytterlag. (Privat foto) (Foto: )

BØ: Fra en åttendeplass etter innledende skyting på nordnorsk mesterskap på Senja forleden skjøt Torfinn R. Johnsen seg opp til å bli nordnorsk mester i seniorklassene.

Mareno Leonhardsen

Seks skyttere fra Vesterålen deltok i helga på Nordnorsk mesterskap i vinterfeltskyting hos Gisund skytterlag på Senja. Det skytes 30 skudd innledende og 12 skudd finale for å avgjøre mesterskapet.

Gunnar Olsen fra Tretinddalen skjøt til 17/4 i klasse V55 og nådde ikke opp til finaleplass.

Jim Arne Vikestad fra Sortland (tidligere Melbo) skjøt til 22/11 og samboer Helene Enoksen skjøt til 25/14 i klasse 2.

I klasse 1 skjøt Rune Horn fra Bø skytterlag 27/8 i sin debut i nordnorsk mesterskap, og endte dermed på en kjempeflott fjerdeplass.

Henning Bakkejord-Johnsen skjøt 28/21 innledende fikk dermed skive 4 i finalen, og med ett skudd utenfor på kne-serien beholdt han fjerdeplass i mesterskapet til slutt.

Torfinn Johnsen skjøt 28/19 på sine innledende skudd, og hadde dermed åttende plass før finalen.

I finalen, der arrangøren hadde satt et meget utfordrende opplegg – kombinert med en litt lur vind – skjøt Torfinn klart best av alle, og ble med det NordNorsk mester i seniorklassene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse