annonse

Skytterne starter utesesongen

: Torfinn Johnsen, Henning Bakkejord-Johnsen og Rune Horn er blant de mange skytterne som trekker ut nå. (Pressefoto) (Foto: )
: Gustav Berg Finvåg er av flere unge rekrutter på banen. (Pressefoto) (Foto: )

BØ: Lørdag åpner banesesongen for skytterne i regionen hos Bø skytterlag.

Mareno Leonhardsen

Trippelstevnet består av feltstevne lørdag og to banestevner lørdag og søndag åpner sesongen for skytterne i regionen. Stevnene kvalifiserer til en finaleskyting for de tre beste i hver klasse på søndag ettermiddag, hvor arrangøren skal prøve å få opp spenningen hos de kvalifiserte skytterne. Finalen består av ti skudd, hvor de fem siste er enkeltskudd i klassens høyeste stilling, med rangering etter hvert skudd. Her blir det nok litt puls på skytterne, når det nærmer seg siste skudd som skal kåre vinneren.

Det er meget god påmelding til stevnene og rundt ett hundre skyttere skal gjennomføre tre stevner i Sikan denne helga.

Bø skytterlag regner med at det blir god stemning i Sikan hele helga, og håper på fine forhold og mye god skyting på sesongåpninga.

Det blir live-visning på skytterhuset og på nett, og åpen kafé med kaffe og kaker for skuelystne, melder Bø skytterlag i ei pressemelding foran sparebank-cupen.

: Gustav Berg Finvåg er av flere unge rekrutter på banen. (Pressefoto) Foto:
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse