annonse

Slo knock-out på Landsås

Hånball
Hånball: Sortlands jente 15 slo knock-out på Landsås under søndagens seriekamp i idrettshallen på Sortland. (Foto: Roger Vagle)

Sortland jente 15 fortsetter å imponere på håndballbanen. I helga ble det en ny solid hjemmeseier.

Roger Vagle

Det ble aldri noen spennende kamp mellom Sortland og Landsås i idrettshallen på Sortland søndag. Sortland dominerte stort i to omganger, og dro i land en ny klar hjemmeseier.

Det stod 9-2 til hjemmelaget ved pause. 13 minutter tok det før gjestene fikk sitt første mål. Så suveren og robust var hjemmelaget i forsvar.

Når sluttsignalet går står det 19-7 til Sortland, og trener Elizabeth Von Leeuwen smiler og er godt fornøyd. - Bortsett fra at vi bommer på noen opplagte sjanser, blant annet en god del straffekast så er vi veldig fornøyd med denne kampen, sier hun.

– Til nå har vi bare tapt en kamp i serien. Etter denne seieren ligger vi nå på andreplass, bak Svolvær, sier treneren, som mener laget har tatt mange steg opp den siste tiden.

Fire viktige kamper til helga

Til helga er det fire nye kamper som skal spilles. De spilles i Svolvær og Von Leeuwen er sikker på at skal laget hennes ta seriemesterskapet må alle de kampene vinnes. – Det blir sikkert tøft, men jeg har sagt det før, det er tøffe jenter på dette laget som ikke gir seg med det første, sier hun.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse