annonse

Stålbott/Sortland 2 sprakk i andreomgangen

Sprakk
Sprakk: Daniel Riibe-Stokland (midten) og Stålbrott/Sortland 2 gikk på 6-0 tap borte for Leknes. (Foto: Per-Einar Johannessen)

HADSEL: Det ble som ventet vanskelig for Stålbrott/Sortland 2 å ta poeng i mandagens bortekamp mot tabelltoer Leknes.

Per-Einar Johannessen

Vestvågøy-laget ga seg ikke før det stod 6-0.

- Men vi startet best; før det var gått ti minutter hadde vi vært to ganger alene med keeper uten å score. Med litt tur hadde vi tatt ledelsen, forteller trener Bernt Ola Aune Burchardt.

Hjemmelaget tok etter hvert mer over og scoret på sitt første skudd på mål.

- Leknes kom mer rundt på kantene og skapte en del farlige målsjanser. Det ble imidlertid med den ene scoringen før pause, forteller Burchardt.

Høyere                              

I starten av andreomgangen prøvde Stålbrott/Sortland 2 å stå høyere på banen og det fungerte bra ei stund.

- Men så fikk vi to kjappe mål imot i det 58. og 59. minutt, og da kollapset vi og slapp inn tre mål til. Alt i alt var Leknes et bedre lag med større tempo, mer aggressivitet og flyt i spillet. Vi hadde en ok omgang og en skikkelig dårlig omgang. Vi slurvet for mye, tapte dueller og hadde en del feilpasninger. Seieren var veldig fortjent, sier Burchardt.

Bra tak

Stålbrott/Sortland 2 står med tre poeng på fire kamper og har bare Grovfjord/Harstad 2 bak seg på tabellen. Men det er tidlig i sesongen, og det er bare tre poeng opp til Skånland som ligger midt på tabellen.

Og nettopp Skånland er neste motstander for Stålbrott/Sortland 2.

- Det blir en ny vanskelig bortekamp, men vi har hatt bra tak på Skånland og håper vi kan gi dem god motstand om ei uke, sier Burchardt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.