annonse

Sto imot i Nesset

Corner i vente:
Corner i vente: Atle Nielsen (t.v.) forsøker å finne posisjon men blir passet opp av Mikael Kaspersen Wessel på Stokmarknes B. (Foto: Idar Ovesen)
Travel keeper:
Travel keeper: Daniel Celius Hansen, Stokmarknes B. (Foto: Idar Ovesen)
Blir stoppet:
Blir stoppet: Keeper Daniel Celius Hansen var en svært vanskelig sisteskanse å forsere for Mads Hov Andreassen & Co på Stokmarknes A. (Foto: Idar Ovesen)
Nettopp konfirmert:
Nettopp konfirmert: – Vi var konfirmert på lørdag, forteller 14-åringene Konrad Treimann Skagen (t.v.) og Sander Myhra, som imponerte sammen med resten av Stokmarknes B. (Foto: Idar Ovesen)

B-laget sto imot presset og holdt nullen lenge mot Stokmarknes A i et historisk femtedivisjonsoppgjør i fotball.

Idar Ovesen

– Jeg er veldig godt fornøyd med førsteomgangen, sier keeper Daniel Celius Hansen (17), som tok skudd på skudd i første omgang, og holdt buret rent for Stokmarknes B før dommeren blåste til pause.

A-laget hadde da hatt et dusin cornere, og et stort press mot forsvaret til B-laget.

– Vi tapte 12-0 mot dem i en treningskamp i mars, så det jo bra at vi gjør det såpas bra i dag, sier Hansen, som har overlatt keeperplassen til Olai Holm Lund siste kvarteret. Og jammen gjør ikke OIai også noen fine redninger, og sørger for et svært hederlig resultat for B-laget i finværet mandag kveld.

Ble redninga

Lars Marcus Bekkevold blir redninga for Stokmarknes A med sine to scoringer. Først på en godt plassert straffe kvarteret ut i andreomgangen, etter at Johnny Stikholmen var blitt holdt igjen av keeper. Og så med et like velplassert langskudd kvarteret før slutt.

– Jeg var nok litt feilplassert, sier Daniel, skjønt skuddet gikk inn helt oppe i hjørnet.

Men en kjempeinnsats av et ungt B-lag med en gjennomsnittsalder på cirka 17, gjør at det blir med de to målene for Stokmarknes A. Og jammen hadde ikke B-guttene noen fine raid i andre omgang, som med full uttelling kunne gitt mål.

Håvard og Konrad

Banens to yngste var 14-åringene  Sander Myhra og Konrad Treimann Skagen, begge konfirmert i helga. Mens Sander kom inn mot slutten av første og sto kampen ut, kom Konrad inn i andre omgang. De gjorde begge sine saker bra for StokmarknesB, og er godt fornøyde etterpå.

– Det ble et greit resultat, smiler Håvard og Konrad, som får en travel fotballsesong, med spill i femte divisjon og på 16-årslaget.

– Det er artig å kunne spille slik som i dag, sier guttene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.