annonse

Stokmarknes en kvalitetsklubb

Overrakt plakett:
Overrakt plakett: Alf Hansen i NFF overrakte en plakett til leder i Stokmarknes IL Håvard Myhra, som synlig bevis på at klubben er en kvalitetsklubb – som den første i Lofoten og Vesterålen! (Foto: Idar Ovesen)
Delte ut fotballer:
Delte ut fotballer: Ordfører Siv Dagny Aasvik hadde et helt nett med fotballer å dele ut til jentespillere. Her får Amalie Linnea Jeremiassen sin. (Foto: Idar Ovesen)
Sentral i arbeidet med å gjøre Stokmarknes IL til kvalitetsklubb:
Sentral i arbeidet med å gjøre Stokmarknes IL til kvalitetsklubb: F.v. Jørn Singdahlsen, Bengt Are Pettersen, Håvard Myhra og Vegard Steingrimsen. (Foto: Idar Ovesen)
Musikk:
Musikk: Korpset var på plass, og snart er det 17. mai. (Foto: Idar Ovesen)
Fornøyd SIL-leder:
Fornøyd SIL-leder: Håvard Myhra, med «kvalitetsflagget» blafrende i bakgrunnen. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Stokmarknes IL hadde storfint besøk fra Norges Fotballforbund mandag. Det var ikke uten grunn.

Idar Ovesen

– Det er en stor glede å kunne overrekke dere denne plaketten, som et synlig bevis på at dere er den første kvalitetsklubben i Vesterålen og Lofoten, hilste Alf Hansen, direktør i sportsavdelingen i NFF, mens leder Håvard Myhra tok imot på vegne av Stokmarknes IL.

Seansen fant sted i pausen i femtedivisjonsoppgjøret mellom Stokmarknes A og Stokmarknes B, og til og med musikkkorpset var på plass i anledning begivenheten.

– Vi i NFF er veldig stolt av våre kvalitetsklubber, som utgjør 20 prosent av klubbene tilknyttet forbundet. Så dette er bra, sa Alf Hansen til stor applaus fra jentespillere som hadde stilt seg opp på banen.

Alle skal med

Stolt var også ordfører Siv Dagny Aasvik, som var på plass, sammen med rådmann Ola Morten Teigen. Aasvik holdt en kort tale der hun framhevet viktigheten av at alle får være med på banen, hvorpå hun delte un en hel sekk med fotballer til håpefulle jentespillere.

NFF Kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb, og det nivået som Stokmarknes IL nå har fått godkjent.

Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

En prosess

– Stokmarknes IL fotball har vært igjennom en prosess for få utviklet klubben mot kvalitetsklubb 1 krave. Vi har fått laget prosedyrer på hvordan klubben skal jobbe de neste årene, både med det sportslige og hvordan vi skal drive klubben administrativt fremover. Vi ser allerede at det er blitt et viktig verktøy for klubben, sier leder Håvard Myhra.

– Det har vært et omfattende arbeid, konstaterer Jørn Singdahlsen, en av de som har vært sentrale  i arbeidet for å gjøre Stokmarknes IL til kvalitetsklubb.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.