annonse

Til helga er de æresgjester hos Tromsø IL

Heldiggriser
Heldiggriser: Denne gjengen skal være æresgjester hos TIL på søndag. Sander Berglund var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: FK Varg)

Søndag blir gutter 13-laget til FK Varg æresgjester hos Tromsø IL på årets første hjemmekamp.

Tor Johannes Jensen

Det forteller nestleder i klubben, Astrid Lamark, til Bladet Vesterålen.

Guttene er invitert til å være æresgjester på årets første TIL-kamp på Alfheim Stadion søndag, der Tromsø møter Viking.

Da skal Varg-spillerne få omvisning og tilgang til VIP-lounge, og de skal dessuten være ballgutter under selve arrangementet.

I tillegg til å møte elitespillerne, får de også treffe den unge TIL-spilleren Jørgen Lamark (17), som er tidligere Varg-spiller, og nå spiller nasjonal serie G19 samt B-kamper i tredje divisjon. Jørgen vil fortelle om sin hverdag i TIL og skolegang på Norges Toppidretts Gymnas (NTG).

– Det er en stor begivenhet for de ivrige spillerne våre, understreker hun.

Dessuten inviterer Hamna IL i Tromsø på miniturnering søndag formiddag, hvor Varg skal møte dem og Tromsø-laget TIL Gyllenborg.

– Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt flere ivrige spillere i stallen vår. Da kunne vi deltatt på enda flere morsomme turneringer og aktiviteter. Varg er en klubb med god økonomi og svært engasjert foreldregruppe, og vi holder bevisst lave kostnader for våre medlemmer for ikke å ekskludere noen, sier trenerne Jack Blom og Ronald M. Mikleborg.

annonse