annonse

Til topps i Skårungen Cup

: IL Morilds G14-lag gikk helt til topps i Skårungen Cup i Svolvær i helga. (Foto: Innsendt)

VÅGAN/ØKSNES: Morilds G14-lag gikk helt til topps i helgas Skårungen Cup i Svolvær. Med 1-0 mot Leknes vant de turneringa.

Sverre Idar Lakså

I helga har fotballturneringa Skårungen Cup vært arrangert i Svolvær, og flere lag fra Vesterålen har deltatt. Best i sin klasse var imidlertid Morilds G14-lag, som spilte seg mesterlig gjennom gruppespill og semifinale, før de slo Leknes 1-0 i finalen.

– G14-laget til Morild har vært på Skårungen Cup i Svolvær i helga og gått helt til topps. Laget storspilte og møtte storlagene Mjølner, Kilkam og Leknes i gruppespillet. I semifinalen spilte laget sin beste kamp og slo Svolvær 2-1. I finalen var det Morild-laget som orket mest og slo Leknes 1-0.

– Undertegnede er trener og kjempefornøyd med innsatsen. Spesielt må man trekke fram at guttene jobber ekstremt godt for hverandre og viser en fantastisk lagmoral, skriver Håvard Bråthen i en epost til Bladet Vesterålen.

Stokmarknes IL og Melbo ILs samarbeidslag i klassen J12 deltok også på turneringa, og spilte seg helt til finalen, der de måtte se seg slått av Skånland OIF.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse