annonse

- To veldig viktige kamper foran oss

Forsterket
Forsterket: Nyforsterkningene Ingar Angell Nicolaysen (f.v.) og Ridge Robinson spilte begge hele kampen for Sortland mot Frigg. Duoen kunne ikke forhindre et nytt stortap for Sortland. (Foto: Arkiv)

SORTLAND: Selv om Sortland var forsterket av Ingar Angell Nicolaysen (fra Mjølner) og Ridge Robinson (fra Senja) i søndagens bortekamp mot tabelltreer Frigg, måtte de sort/hvite tåle nok et stortap i 3. divisjon.

Per-Einar Johannessen

Sortland hang godt med de første 45 minutter. Shariff Cham ga Frigg ledelsen 1-0 etter 18 minutter, og først to minutter før pause kom 2-0 ved Per Eik Forgaard.

- Vi ble bortdømt i førsteomgangen. På stillingen 1-0 burde vi hatt straffe, og like før 2-0 målet fikk Marius Jørgensen en albue i hodet. I stedet for 1-1 til pause  blir det altså 2-0, og det er tungt for et lag som sliter i motvind, sier Ingar Angell Nicolaysen.

Utspilt

Utover i andreomgangen tok Frigg mer og mer over, og fra 61. til 77. minutt scoret Frigg tre ganger (Christian Mork 3-0, Shariff Cham 4-0 og Vital Curtis Kaba 5-0).

I det 86. minutt kom 6-0 og kampens siste mål ved Ulrik Ferrer.

- Andreomgangen er for svak av oss. Vi kommer ikke opp i Frigg-spillerne, vi blir spilt lave og etter hvert også utspilt av et bedre lag, sier Nicolaysen som heller ikke er fornøyd med sin egen innsats.

- Man er jo aldri fornøyd når man er med å tape så mye, og et par av målene kunne jeg nok også ha gjort noe med, sier han.

Må ha poeng

Sortland står fortsatt poengløs i 3. divisjon. Etter ni kamper har Sortland en målforskjell på 5-49. Laget har fortsatt ikke scoret mål på bortebane.

- Det er jo tungt å tape ni kamper på rad, men vi er bare nødt til å se framover. Vi har to veldig viktige kamper før ferien, og vi bør helst vinne dem begge for ikke å havne alt for langt bak lagene foran på tabellen. Mot Skjervøy vil også Simon Laugsand være spilleklar for oss, sier Nicolaysen.

Se kampfakta Frigg-Sortland

Tabell og resultater.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse