annonse

To vesterålinger hedret med lederstipend

Stipend
Stipend: Tove Wensel Norvoll ble i helga hedret for jobben hun har gjort som styreleder for Andenes IL. (Foto: Bengt-Are Pettersen)
Stipend
Stipend: Håvard Myhra ble i helga hedret for jobben han har gjort som styreleder for Stokmarknes IL. (Foto: Bengt-Are Pettersen)

ANDØY: Både Tove Wensel Norvoll fra Andenes IL og Håvard Myhra fra Stokmarknes IL ble hedret for sin utrettelige innsats for lokalfotballen i helga.

Fredrik Sørensen

Wensel er styreleder i Andenes IL (AIL). Myhra er styreleder i Stokmarknes IL (SIL).

Begge deltok på Hålogaland Fotballkrets sitt kretsting, som ble avviklet i Harstad i helga.

Der ble begge hedret med honorært lederstipend på 2.500 kroner, for utrettelig innsats for klubbene i sine hjerter.

– Begge har gjort en formidabel jobb over tid. I AIL har Tove bidratt sterkt de seneste årene, i ei tid der klubben har bygd flerbrukshall, investert i minibuss og rykket opp til 4. divisjon. I SIL har Håvard bidratt til at det er blitt en helt ny klubb, som både er utnevnt til kvalitetsklubb og Fair Play-klubb i 2018, sier Bengt-Are Pettersen, nestleder i Hålogaland Fotballkrets.

Stipend
Stipend: Håvard Myhra ble i helga hedret for jobben han har gjort som styreleder for Stokmarknes IL. Foto: Bengt-Are Pettersen

Han opplyser at både Tove og Håvard ble overrasket og glad.

– Det er jo artig å se at det jobbes så godt i klubbene i Vesterålen, sier Pettersen, som ellers kan melde om et vellyket kretsting.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse