annonse

To vesteråls-jenter til talentsamling

1496750145172.jpg
Emilie Delp Åhlander fra Stokmarknes Håndballklubb. (Foto: Privat)

Emilie Delp Åhlander fra Stokmarknes og Magdalene Lind fra Sortland er tatt ut til talentsamling for de beste handballspillerne i nord.

Tor Johannes Jensen

Emilie Delp Åhlander fra Stokmarknes håndballklubb og Magdalene Lind fra Sortland håndballklubb er tatt ut til regional talentsamling for J2002. Det skjer i Orkanger fra 23. til 26. juni. Der skal de sammen med 150 andre spillere fra Møre til Finnmark vurderes for videre uttak til nasjonal talentsamling i Skien seinere i år.

– Det er en stor prestasjon å bli tatt ut til regional samling, og det er blant annet lagt vekt på treningsiver, laginnsats og tekniske ferdigheter, slik som Emilie sin fantastiske skuddarm, forteller Stokmarknes Håndballklubb på sin Facebookside.

Klubben viser til at den ønsker å stimulere til spillerutvikling. For spillerne på neste års J15 og J16 har man blant annet startet med individuelle samtaler for å kartlegge hvilke ferdigheter de ønsker å utvikle.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.