annonse

Tok ledelsen etter et minutt, men endte med tap i serieåpningen

Feirer med Kjetil
Feirer med Kjetil: Målscorer Deniss Tarasovs feirer på sidelinja hos supportersjef Kjetil Paulsen etter å ha redusert til 2-3 mot Fløya. (Foto: Tor Johannes Jensen)

Sortlands a-lag tapte 2-3 mot Fløya i serieåpningen i tredje divisjon fotball.

Tor Johannes Jensen

98 minutt: Det er over. Resultatet ble 2-3 til Fløya, etter en tildels frisk andreomgang fra Sortland. Men det holdt altså ikke.

91 minutt: Gult kort til Fløyas Dan-Roger Roland.

90 minutter. Det blir i hvert fall seks minutter tillegg.

81 minutt: Arild Stoltz raser inn til 16-meterstreken alene mot målvakta, som rykker ut til en temmelig dristig involvering helt på streken. Det er ampert mellom de to etterpå, og dommeren må roe dem ned.

80 minutt: Der kunne det blitt utligning. Et godt innlegg går kontant på hodet til Arild Stoltz, men derfra rett i keeperhanskene.

79 minutt: Nå har Fløya-keeperen veeeeldig god tid når han skal spille ut fra mål.

72 minutt: Renato Punyed Dubon gjør en fin vendig og prøver et skudd fra 20 meter. Utenfor.

69 minutt: 2-3! Deniss Tarasovs scorer med et flott, lavt langskudd. Han feirer på nydeligste vis med å springe til sidelinja og klemme supersupporter Kjetil Paulsen. Det var en spiller med hjertet på rette plassen! Løpet trenger slett ikke å være kjørt.

67 minutt: Nå har Sortland overtatt litt. Det skulle forsåvidt bare mangle. Et frispark fra Sortlands høyre side går utenfor Fløyas mål.

65 minutt: Sortland-frispark rett utenfor 16 meter. Det blir en god skuddvariant som slås til corner. Corneren når Erik Eilertsen Burchard på bortsida av feltet. Han header like over.

63 minutt: Fløya-corner går i mål. Målscorer Jonas Høylo Fundingsrud. Nå blir det vanskelig her.

60 minutter: En felling helt på 16-meter-streken. Sortlandspillerne vil selvsagt ha straffe, men det dømmes frispark – på streken. Det suser like over mål.

59 minutt: Asghar Ali Husseini er kommet inn og forsøker et skudd fra høyresida. Ikke så farlig. 

53 minutt: 1-2 Fløya tar ledelsen straks etter corneren. Målscorer Scott Alexander Fitzgerald. Kraftige reaksjoner fra Sortland på at Amund Greger blir revet ned. 

51 minutt: Sortland-corner ender i keeperens armer.

48 minutt: En utrolig sleivete ballberøring fra målvakt Fredrik Norum havner hos en Fløya-spiller. Det ender i corner. Corner ender i ingenting.

45 minutt: Per Erik Karlsen tester skuddfoten fra 18 meter. Ikke så veldig farlig.

Da starter andre omgang. Denne gangen er det Fløya som tar avspark.

Der er første omgang over, og det står 1-1 etter en omgang som startet så herlig som det var mulig for de svarte og kvite i Blåbyhallen. Men etterpå har omgangen stort sett tilhørt gjestene, som ble belønnet for det etter en halvtimes spill. Begge lag ble dyktig slitne mot slutten.

45 minutt. Det har vært en del avbrudd, og vi er på overtid. Nytt frispark til Fløya i god posisjon. Det ender i utspill fra mål. Lite farlig.

42 minutt: Gult kort til Sortlands Sondre Nordgaard Meløe etter en ettersleng på Sortlands venstrekant.

38 minutt: Tromsøværingene har beholdt initiativet etter utligningen.

30 minutt: 1-1 Mulig vi ikke skulle sagt det siste her. Fløya utligner etter lang tids press. Det så ut til å være selvmål. Nå må hjemmelaget legge om her.

Avslutningene til Fløya har ikke imponert så langt.

26 minutt: Gult kort til Sortlands Renato Punyed Dubon. Frispark i god posisjon for Fløya ender komfortabelt til side for Sortland-målet, sett med Sortland-blikk. 

23 minutt: Halvspilt førsteomgang. Tromsøværingene har fått lite uttelling for ballbesittelsen. Sortland forsvarer seg brukbart.

17 minutt: Gjestene står høyt i banen og har mye ballbesittelse.

11 minutt: En fløyaspiller dundrer ballen opp på galleriet bak Sortlands mål.

10 minutt: Fløya har ballen inne bak målstreken hos Sortland, men dommer har blåst for offside. Her er det begivenhetsrikt og mye som skjer.

Måljubel
Måljubel: Artur Juchno (til venstre) jubler etter mål før minuttet er gått. Foto: Tor Johannes Jensen

5 minutt: Sortland har ikke lagt seg bakpå, men her er et Fløya-angrep som ender i en fantastisk reaksjonsredning på streken. Der kunne det stått 1-1.

1 minutt: 1-0! Sortland går i ledelsen ved debutanten Artur Juchno, etter corner.

annonse