annonse

Tok to skyte-premier heim fra Bø til Andøya

: Marthe Jensen får gode råd av trener Elin Mortensen. (Foto: Mareno Leonhardsen)

Marthe Jensen hadde to premier med heim til Andenes fra helgas skytestevne i Bø.

Mareno Leonhardsen

Sjetteklassingen har knapt skutt et år, og er i likhet med pappa Tommy nybegynner, men han skyter i nybegynner voksen. «Konkurransen» dem imellom kommer derfor ikke på resultatlistene.

Marthe trener ukentlig på skytterlagets innendørsbane under rådhuset på Andenes, der det i fjor ble investert i elektronikk på alle de fire skivene.

Under skytinga i Bø har Marthe hjelp av Elin Mortensen, som også er fra Andenes, men på stevnet har skutt i ei anna pulje. Med egen trener som ser til at alt går smidig med skytestøtte, lading og innskyting er gull verd. Ser til sikkerhet og rutiner, og har et smil og et klapp på skuldra på lur, selvfølgelig.

Her på stevnet skyter pappa Tommy på ei anna skive i laget.

– Siden sønnen min har sluttet å skyte, på grunn av skole, fant jeg at jeg like godt kunne skyte sammen med Marthe, når jeg likevel må kjøre til stevnene. Vi må vel være fornøyde med resultatene, forholdene tatt i betraktning. Selv har jeg ikke skutt siden vi var på Landsskytterstevnet og skjøt norgescupeni fjor. Det er det beste jeg har skutt, forteller Tommy, før de to setter kursen heim til Andenes.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse