annonse

Trenger din stemme for å få landslagsspillere til Lødingen

: Ta frem mobilen, nettbrett og datamaskin. Logg deg inn på Facebook på linken ”Lødingen J13/14 stem på oss”, oppfordrer spillerne på Lødingens J13/14 lag i handball. I potten ligger en ”Drømmeøkt” med landslagsspillerne Alexander Blonz og Magnus Fredriksen. (Foto: Svein Rist)

LØDINGEN: Spillerne på Lødingens J13 og 14-lag i handball kjemper om å vinne en ”Drømmeøkt” med to av herrelandslagets spillere. – Skal vi få det til trenger vi din støtte, sier jentene til Bladet Vesterålen.

Svein Rist

Se lenke for stemmegivning nederst i saka!

Det er ikke bare på handballbanen de engasjerte og flinke jentene på Lødingen håper å gå til topps.

En konkurranse tillyst av Tine og Elverum lokker nemlig med en ”Drømmeøkt” med landslagsspillerne Alexander Blonz og Magnus Fredriksen.

Vinneren av det som vil være en unik opplevelse for enhver handballspiller blir det laget som ved stemmegivningens slutt 17. mars har fått flest stemmer.

Det er i den forbindelse jentene fra Lødingen håper lokalavisa kan gi litt drahjelp.

Innspurten i gang

Lødingen kniver i hovedsak med Blest fra Lofoten om å få flest stemmer.

Tirsdag kveld var det så å si dødt løp mellom de to konkurrentene.

– Mye kan forandres under innspurten, sier oppmann Anders Kjellbergvik, som ber alle med hjerte for Lødingen og handball-ungdommen her gå inn for å støtte jentene.

– Vi ligger brukbart an. Nå er det bare innspurten igjen. Makter vi å holde ledelsen kommer to av våre beste landslagsspillere til Lødingen for å gjennomføre ei ”Drømmeøkt” med spillerne på J13/14 laget. På vegne av jentene håper jag at alle som ikke har vært inne og stemt på oss gjør det. Videre at alle med hjerte for Lødingen og handballen her oppfordrer sine venner, og venners venner til å gjøre det samme. Vi har blant andre lykkes i å få Marion Ravn til å stemme på oss. Siste sjanse for å avgi stemme er søndag 17. mars, sier Kjellbergvik.

Tilbud til flere

Om Lødingen skulle få besøk av to profilerte landslagsspillere vil det bli gjort fremstøt for at de kan gjennomføre mer enn én økt.

– Vi har flere spillere som helt klart vil ønske seg en ”Drømmeøkt”. Skulle vi være så heldig å vinne vil vi gå i dialog med både Tine og Alexander Blonz/Magnus Fredriksen da med tanke på at de kan gjennomføre flere økter. Å komme i en slik posisjon fordrer at vi ligger best an når stemmegivingen avsluttes førstkommende søndag. Din stemme kan i så måte bli avgjørende. Støtt oss, avrunder oppmann Anders Kjellbergvik.

Stem

Her kan du stemme på jentene fra Lødingen.

annonse