annonse

Ute etter VM-kvalifisering

Røk ut
Røk ut: Adrian Pedersen (nr. 2 f.h. i første rekke) og resten av det norske futsallandslaget får ikke spille hovedrunden etter to tap og en seier i VM-kvalifiseringen. (Foto: Mats Hjertum, Norges fotballforbund)

SORTLAND: Etter lørdagens tap mot vertsnasjonen Hviterussland, får ikke Adrian Pedersen fra Melbu og resten av det norske futsal-landslaget spille hovedrunden i futsal-VM.

Per-Einar Johannessen

Etter seier mot Andorra (5-3) og tap mot Kosovo (1-5) i de to første kvalifiseringskampene i Minsk, måtte Norge slå Hviterussland i den siste kampen for å gå til hovedrunden.

Norge spilte en god førsteomgang mot Hviterussland, men laget raknet litt etter pause.

På høyde

- Førsteomgangen er den beste omgangen vi har spilt. Da var vi på høyde med og i perioder bedre enn Hviterussland. De ledet 2-1 til pause, men vi hadde tre store sjanser i tillegg til scoringen. Vi gjorde det vi hadde trent på og forberedt før kampen og vi var solide mann mot mann og hadde bra intensitet i spillet, sier landslagstrener Silvio Crisari til fotball.no.

- I andreomgang ble vi slitne samtidig som Hviterussland fortsatte med samme tempo og energi som før pause. I tillegg manglet vi en spiller i troppen etter at Jonas Nikolaisen Simonsen ble utvist mot Kosovo i forrige kamp, forteller landslagstreneren til fotball.no

Hviterussland vant gruppa i VM-kvalifiseringen og går videre til hovedrunden sammen med Kosovo som slo Andorra i den siste kampen. Norge endte på tredjeplass.

Mathias Dahl Abelsen fra Sortland var også tatt ut til VM-kvalifiseringen, men han måtte melde forfall.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse