annonse

- Vi burde scoret mange flere mål

Fotball
Fotball: Morild scoret 8 mål i lørdagens kamp mot Andenes.

  • Roger Vagle

Målene nærmest rant inn de første 20 minuttene i kampen mellom Morild og Andenes. Hjemmelaget Morild så ut til å være fast bestemt på å ta tre poeng i siste kamp før ferien, og var meget effektive i starten av kampen.

Etter tre minutter starter moroa for hjemmelaget. Trym Mauno sender Morild i ledelsen. Så går det slag i slag. Martin-Arne Reinholdtsen scorer etter 10 minutter. Preben Pedersen legger på etter 15 minutter før Reinholtsen igjen er frampå etter 20 minutter og legger på til 4-0. Det ble og pauseresultatet, og Andenes skal være glade for at ikke det ble mer, for Morild produserte nok av farlige målsjanser. Andenes fikk lite til å stemme offensivt og var tafatte i angrep.

Vladan Vidanovic reduserer riktig nok rett etter pause, men Morild lar seg langt fra skremme. Dette var kampen de overkjørte motstanderen og de ga seg ikke før sluttresultatet ble 8-1.

-Burde scoret mer

- Vi burde scoret minst 13 mål i denne kampen, forteller morildtrener Kristian Røsnes Hansen etter kampslutt. Planen Morild la før kampstart fungerte akkurat slik treneren ønsket. – I dag er jeg veldig stolte av laget mitt. Vi spiller en praktkamp, og er overlegen fra dommeren starter kampen til han blåser av. Nå skal vi benytte ferien godt, og vise oss fra samme gode side når høstsesongen starter, lover Røsnes Hansen

annonse