annonse

– Vi har ikke kjedet oss

På leir
På leir: Tilde, Thea og Ida storkoste seg på Blåbyleir. (Foto: Inger Merete Elven)

SORTLAND: Tilde, Thea og Ida har hatt opplevelsesrike dager på Blåbyleir denne uka.

Inger Merete Elven

– Vi har padlet i kano. Da grillet vi pølse og ble veldig våte. Kanopadlinga var det artigste. Vi har også spist mat sammen, vært på friidrettsbanen, og på grusbanen kastet vi frisbee. Vi har iallfall ikke kjedet oss, forteller jentene, som til daglig går i samme klasse.

Onsdag sto det som for mange kanskje er Blåbyleirens høydepunkt, nemlig vannkrig mot andreklasse-elevene fra idrettslinja ved Sortland videregående – de som er arrangørene av leiren.

Idrettslinje-elevene har denne uka sørget for aktiviteter til 49 barneskolebarn på Blåbyleiren.

– Det har gått fint. Vi har fulgt det opplegget vi planla, selv om været ikke har vært helt som vi hadde ønsket oss, og vi har inntrykk av at ungene har kost seg, sier Petter Hov Jacobsen fra idrettslinja.

På grunn av kulda og nedbøren har man måttet gjennomføre flere av aktivitetene inne i Blåbyhallen enn det som var tanken. Men kanopadlinga på Risevatnet har gått som planlagt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse