annonse

- Vi spiller cupfinale hver helg

7-0!
7-0!: Andenes-trener Tom Stenvoll (t.h.) har god grunn til å smile etter søndagens storseier mot Grovfjord/Harstad 2. På bildet er han sammen med tomålsscorer Mats S. Oftedal. (Foto: Fredrik Sørensen)

ANDØY: Andenes valset over Grovfjord/Harstad 2 i søndagens seriekamp i 4. divisjon.

Per-Einar Johannessen

Andenes ga seg ikke før det stod 7-0, og det nyopprykkede laget tok dermed tre viktige poeng i kampen for å overleve i divisjonen.

- Det var ingen briljant kamp av oss. Det handlet mest om å vinne, og at det ble hele 7-0 er en ren bonus. Nå var vi ikke overlegen, fram til 3-0 var det nokså jevnt, forteller Andenes-trener Tom Stenvoll.

Hjemmelaget Andenes ledet 2-0 ved pause etter mål av Andre Rydningen og Tobias Høyning.

I de siste 45 minutter scoret Rydningen en gang til, i tillegg til Mats S. Oftedal (2), Morgan K. Eliassen og Adrian S. Holst.


Cupfinale

På åtte kamper har Andenes vunnet to – begge på hjemmebane (3-1 mot Mjølner 2 og altså 7-0 mot Grovfjord/Harstad 2) – og spilt en uavgjort. De fem andre kampene har endt med tap, dog uten å ha blitt utspilt.

- Alle kamper i denne divisjonen er veldig tøffe, og vi spiller cupfinale hver eneste helg. Vi har i noen kamper vært både dårlig og litt uheldig i avgjørende situasjoner foran motstandernes mål, men denne gangen løsnet det, sier Stenvoll.


Stått på

Andenes har nå både Grovfjord/Harstad 2 og Stålbrott/Sortland 2 bak seg på tabellen.

Før ferien har Andenes tre vanskelige kamper:

16. juni: Ballstad (borte)

23. juni: Lofoften (hjemme)

30. juni: Morild (borte)

- Vi har bitt godt i fra oss, også mot de beste lagene.  Spillergruppa har stått på jevnt og trutt og hatt tro på det vi driver med. Vi har aldri senket oss ned, selv om vi periodevis kan ha dårlige prestasjoner, sier Stenvoll.

Tabellen og resultater, 4. divisjon avdeling Hålogaland

annonse