annonse

Vibe åpen for klubbskifte

Usikker
Usikker: Det er svært usikkert om Tobias Nygård Vibe (t.v.) fra Lødingen fortsetter å spille for 1. divisjonsklubben Tromsdalen. (Foto: Per-Einar Johannessen)

LØDINGEN: 1. divisjonsspilleren Tobias Nygård Vibe fra Lødingen vurderer å skifte klubb.

Per-Einar Johannessen

– Jeg ønsker å se på hvilke muligheter som kan by seg, og en agent jobber for meg nå. Hvis det er noe tilbud som trigger meg nok, er jeg veldig åpen for å flytte på meg. Men det er ikke aktuelt å gå ned en divisjon, forteller Vibe.

Kontrakten med Tromsdalen går ut i år, og han er i dialog med klubben med tanke på fornying.

– Lønnsnivået i Tromsdalen er allerede lavest i 1. divisjon, men likevel er det signalisert kutt på lønna. Det er ikke noe godt utgangspunkt. Det må være ei lønn som gjør det mulig å få ting til å gå rundt, sier Vibe.

Han er også spent på hvem som blir ny hovedtrener etter Gaute Helstrup. Helstrup forlater Tromsdalen etter åtte år som hovedtrener og blir ny hovedtrener i HamKam. Hamar-klubben havnet på 9. plass i 1. divisjon i 2018-sesongen, to plasser bak Tromsdalen.

– Før det blir aktuelt å signere noen ny kontrakt med Tromsdalen, ønsker jeg å vite hvem som blir hovedtrener, forteller Vibe som står bokført med 114 kamper (serie og cup) for A-laget til Tromsdalen.

I store deler av 2018-sesongen gikk han skadet, men på slutten av sesongen var han tilbake for fullt. Han spilte hele den siste seriekampen borte mot Jerv (0-1).

– Jeg er helt skadefri og i full trening, forteller Vibe.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse