Den rosa trucken: Som en morsomhet har man lakkert en av truckene på fiskemottaket hos Gunnar Klo på Stø rosa. – Det skaper oppmerksomhet, forteller sjåfør Yngve Hansen. Foto: Svein Arne Nilsen

Kollegene på Myre lakkerte om den første rosa trucken. Da fant Stø-gjengen selv frem rosamalingen

ØKSNES: Det er ikke ofte man ser en rosa truck som er i bruk i en bedrift, men en slik fikk vi se på Stø.

Inne på fiskemottaket hos Gunnar Klo kunne vi se truckfører Yngve Hansen som kjørt rundt med en rosa truck. Når vi påpeker en sjelden fargen på en truck, har sjåføren en forklaring på det.

– Det begynte med en spøk. Vi sendte først en truck som var lakkert rosa til våre avdeling på Myre. Det likte tydeligvis ikke våre kollegaer, og de lakkert den om til den opprinnelige fargen den hadde da den ble kjøpt ny. Da tok vi og lakkerte en av våre trucker her på Stø for å vise våre kollegaer på Myre at vi kunne kjøre en truck som var lakkert rosa, sier Hansen og smiler.

Han understreker at dette med en rosa truck er bare en morsomhet frisker opp i hverdagen på arbeidsplassen. Han legger ikke skjul på at fargen skaper litt oppmerksomhet på mottaket. Men det viktigste er ikke fargen, men at kjøretøyet fungerer.