Også forrige fredag var det slit med å få ut lørdagsavisen, og som da er det også denne lørdagen stort sett hele Øksnes og Steine og Straume i Bø som ikke får avisen i helga.

– Vi sliter litt med bemanningen i Vesterålen på to ruter, sa Geir Follestad, som er regionleder i Polaris distribusjon og har ansvaret for distribusjonen på Nordvestlandet og i Nord-Norge, forrige fredag.

Problemet er fortsatt der.

Han sa også til Bladet Vesterålen forrige fredag at de ikke har lykkes med å få på plass bud nåværende helg, og har vurdert det som sikrere å bruke Posten mandag som alternativ for levering av lørdagsavisa.

Follestad hadde håpet å ha på plass en løsning med eget bud denne helga, og beklager de ulempene dette gir for Bladet Vesterålens abonnenter.

– Vi jobber på flere fronter for å få på plass ei løsning. Det er et krevende arbeidsmarked spesielt i Vesterålen, men også i resten av landet med å få tak i bud. Vi hadde jo sett for oss at noen kunne se på dette som en ekstrajobb, men har ennå ikke lyktes i å få til en god avtale, sier han.