Totalt sju fra Vesterålen - to trenere og fem spillere - var i helga i Oslo, der de deltok i volleyball-NM for regionlag.

Og de aller fleste kampene har gått smidig, ifølge trener og sortlending Robert Larsen som vi snakket med lørdag:

– Vi spilte to kamper på fredag, og vant dem forholdsvis greit med 3-0 i sett. Det ble også 3-0 ved kvartfinalen i morges, sier Larsen lørdag kveld.

Så var det tid for semifinale - mot laget med det noe forvirrende navnet "Øst Vest".

– Vi har hatt ei god turnering, og det har vært stigning i spillet vårt. Det har vært masse positivt å få med seg. Men det blir ikke lett! Sånn skal det være, liksom, kommenterer treneren.

Det første settet endte 25-22. Det andre settet gikk litt verre: Med stillingen 20-25 ble dete dermed det første tapte settet i mesterskapet så langt for Nord-laget - bestående av fem vesterålinger og åtte fra Troms.

– Så gikk det jevnt på det tredje settet, men stillinga ble 21-25. Det var en bra kamp, og med litt flaks kunne det bikket begge veier, sier Larsen.

– Guttene er selvfølgelig skuffa nå, men de rister det av seg - og spiller bronsefinale søndag, fortalte treneren.

I tillegg til Larsen og de fem vesterålsspillerne, er også trener Frode Gabrielsen fra Øksil med på Nord-laget. Spillerne fra Vesterålen er fra Sortland og Øksil.

Larsen omtalte Hordaland som et godt lag, men som de hadde en brukbar vinnersjansen mot. Og det var laget fra Region Nord som til slutt kunne reise heim med bronsemedaljene rundt halsen.