Øksil innkasserte nok en 3-0-seier, med settsifrene 25-19, 25-21 og 25-20.

– En sterk prestasjon, konkluderer Øksil-trener Hanne Steen.

Denne gangen måtte laget hennes stille uten kaptein Marianne Steen Loftesnes, men opplegger Lisbeth Woie leverte som ventet en god kamp.

– Med Woies rutine fikk vi se ett Øksil-lag som i kjent stil sikret alle poengene, skriver klubben på si heimeside.

– BK Tromsøs 2 hang likevel godt med og viste tidvis god serving og gode angrepsforsøk. Det ble likevel en kamp hvor Øksil kunne bruke alle sine spillere og spre angrepene uten at vi skulle risikere å tape poeng.

Solid av Lassesen

Én som fikk sjansen var libero Emma Lassesen som spilte det meste av kampen.

– Hun var solid i mottak og plasserte seg godt i forsvar, og viser at vi har godt nivå også på våre yngre spillere.

– Mathilde Lassesen Lockert leverte årsbeste fra diagonalposisjon med 11 angrepspoeng. Det samme gjorde Aleksandra Nilsen som tok hele 5 poeng i 2.-settet.

Flere kan sanke poeng

– Vi har den siste uka jobbet med helt konkrete arbeidsoppgaver og disse fikk vi til å fungere i kamp. Da er det flere som tar poeng. Ragni leverte solide 23 poeng og viser stabilitet i alle faser av spillet. Dette gir ro i laget og gjør at enkeltspillere har rom for å ta sjanser og spille med høyere risiko. Når vi gjør det, er vi i utvikling og kan komme opp på et høyere nivå, rapporterer Hanne Steen.

Neste helg står NTNUI i Trondheim for tur for Øksil-damene. Og ambisjonene er klare:

– Vi er fremdeles ikke kommet halvveis i serien så her er det mange poeng som kan vinnes og tapes. Vi holder fokus og har sterke planer om å forbli på toppen av tabellen.