Det opplyser bedriften i ei pressemelding onsdag.

– Jeg har jobbet innenfor reiseliv i mange år tidligere. Jeg har hatt noen karriereskifter, men nå velger jeg å gå tilbake til reiselivet, for det er jo min lidenskap, sier Nilssen til Bladet Vesterålen.

– Ambisjon om flere ansatte

LoVe Event ble stiftet i Hadsel for bare rundt én måneds tid siden. Inntil videre sitter Nilssen og de to styremedlemmene på hjemmekontor, men møtes innimellom.

– Vi har en ambisjon om å få flere ansatte etter hvert, sier Nilssen, som akkurat har startet i lederjobben.

Nå får hun forme bedriften fra begynnelsen, og det er mye å ta fatt i.

– Vi skal bygge opp en plattform og ei nettside. Etter hvert skal vi ordne med bookinger både for turoperatører og privatpersoner, og ikke minst sørge for at alle reiselivsaktører i Vesterålen og Lofoten er samlet på ei felles nettside, sier hun.

– Solid kompetanse

– Med sin lidenskap for reiseliv og omfattende erfaring innen bransjen, vil Nilssen lede selskapet mot spennende muligheter, skriver styreleder Håkon T. Hanssen i pressemeldinga.

Jane Helen Nilssen kommer fra bygda Sigerfjord i Sortland.

– Hun har en dyp forståelse og kjærlighet for regionen. Og hun bringer med seg en solid kompetanse innen reiseliv, og en visjon om å utvikle og promotere unike opplevelser for både besøkende og lokalbefolkningen, sier styrelederen.

LoVe Event AS har som mål å være en ledende aktør innen arrangementer og opplevelser i Vesterålen og Lofoten.

– Med Nilssen som daglig leder er vi overbevist om at vi har funnet den rette personen til å realisere denne ambisjonen. I tillegg til kompetanse og erfaring, har hun en dyp forståelse for behovene til små destinasjoner og lokale aktører, sier Hanssen.