Inviterer til eldredag i Hadsels storstue: Britt Solvik (t.v.) og Anne Karine Innbjør. Foto: Idar Ovesen

– Mamma Mia for en eldredag!

HADSEL: – Here wo go again! Eldrerådet og Hadsel pensjonistforening inviterer til kinoframvisning på eldredagen: Mamma Mia! Here wo go again!

På vegne av Eldrerådet i Hadsel og Hadsel pensjonistforening inviterer Britt Solvik og Anne Karine Innbjør alle over 65 år til kinoframvisning med påfølgende traktement i Hadsels storstue.

Alt gratis

– Også pårørende og ledsagere er hjertelig velkommen, og vil selvsagt også få servert kaffe og kaker. Og alt er gratis, framhever Britt og Anne Karine.

– Og ingen skal være redd for koronasituasjonen. Vi vil på alle vis overholde smittevernreglene, forsikrer Innbjør.

– Hurtigrutens Hus har vist stor velvilje på alle måter, og de er dessuten svært påpasselig med tanke på smittevern, legger hun til.

Etterlengta

Solvik påpeker at koronapandemien har vært belastende for mange eldre, som har hatt få eller ingen tilbud underveis. Nå kommer et etterlengta et på selveste eldredagen, når Eldrerådet og pensjonisforeninga slår sine pjalter sammen.

– Vi tenker at en film som «Mamma Mia» vil glede mange, ikke minst på grunn av musikken. For eldre er det gjerne minner som dukker opp, og som er til stor glede, sier Britt og Anne Karine.

Så nå oppfordrer de alle eldre til å gi slipp på tankene rundt pandemien, og komme sammen til en etterlengta fest i lag.

– Velkommen skal dere være! hilser Britt Solvik og Anne Karine Innbjør.