Likte seg: – Det er alltid en stor glede å spille i Bø, enten man spiller alene eller har med seg Bø gospelkor, eller disse guttene her, sa Ola Bremnes om Tore Bruvoll og Terje Nohr. Foto: Bjørnar Hansen

Ola fikk fram smil og tårer

BØ: Ola Bremnes feiret 40 år som låtskriver og artist i Byhallen søndag, sammen med to av landets flinkeste gitarister Terje Nohr og Tore Bruvoll og tekniker/produsent-legende Are Simonsen.

De fikk en velfortjent jubel, og stor applaus fra et veldig fornøyd publikum i Bøhallen. For det ble ei musikalsk eventyrstund med sanger som Folk i husan, Røbrune seil, En dag ska alle dørna åpne sæ, Sigfrid, samt mange andre perler.

– Det var en veldig fin konsert, sier Heidi Hansen.

Gjennom harmoniske ord og toner formidlet Ola Bremnes og musikerne historier om selve livet.

– Når en konsert får fram både smilet og tårene mine er det en opplevelse jeg kommer til å huske, på en positiv måte, legger Hansen til.

Ved spakene: Tekniker og produsent-legende Are Simonsen. Foto: Bjørnar Hansen

– Det var en fantastisk konsert og ei snill stund, sier Barbro Bismo.

– Jeg er veldig glad i alle Bremnesan, også han Ola. Jeg syns de har noen nydelige teksta som grip hjertet og sjela, og så har han noen fantastiske musikere med seg. Det var flott, legger hun til.

– Det var utrulig hyggelig at dåkker våga og kom på konsert. Det synes vi var modig av dåkker, sa Ola Bremnes, fra scenen.

– Det e jo så skummelt å møte noen nu for tia, men vi ska gjøre så godt vi kan og lage ei fin stund her i Bøhallen.